Menu Gedichten CategorieŽn

Zon en maan

Als de zon en de maan elkaar ontmoeten zou het vrede in mijn hart zijn. Dit is het teken voor mij om vrij en blij te zijn. Het is net een refrein van terug kerende gevoelens, want jij ben de zon en de maan voor mij. Het valt dus in elkaar dan is alles waar wat ik voor je voel.

Gevoel in mijn hart is er voor jou mijn hele leven. De weg van de liefde naar mijn hart is te herleiden door het pad van geluk te bewandelen. Een kaarsje brand voor jou in mijn hart omdat ik van je hou. Onvoorwaardelijk zal ik voor je kiezen zonder kniezen bij je zijn.
Het gevoel is fijn om een vuur te laten branden, met het idee in het hoofd dat het nooit en te nimmer meer dooft.

Jou schoonheid is voor mij werkelijkheid, goud gele zonnestralen zieren jou gezicht. Je blauwe ogen zo helder als de Atlantische oceaan, nee ik laat jou nooit meer gaan. Jou karakter zo sprankelend als een waterval in de wildernis. Voor mij is er geen hindernis om bij jou te komen, van je te dromen, wetende dat dit allemaal uit zal komen.

Liefde uit mijn hart is speciaal voorjou alleen, het houd me op de been, door te denken aan jou. Je geeft me de kracht die nodig is om jou liefde te kunnen blijven geven. Dit is niet overdreven als ik zeg dat ik ziels veel van je hou. Verliefd zijn op jou is als het ontwaken uit een dag droom die werkelijkheid is geworden.

De maan laat ik zeker ook niet gaan omdat ik dag en nacht bij je ben, hoor je stem voel je huid zo zacht en zuiver als zijde. Streel je zacht over je lichaam met de tinteling van mijn vingertoppen raak ik indirect je geest. Zo is het altijd geweest, geestelijk en lichamelijk ben jij in mijn nabijheid in vrijheid.

Laat je nooit meer los, of het nu dag is of nacht, voor mij ben je de zon en de maan.Ingezonden door: Remco - Datum: 06-01-2007 om 04:55:25

Stemmen

Gemmideld cijfer: 8.0 Aantal stemmen: 2
Login om te kunnen stemmen!

Overig

0 reactie(s)
Stuur naar een vriend(in)