Menu Gedichten CategorieŽn

Laat me niet alleen

Laat me niet achter in onzekerheid mooie meid van het leven. Je hebt me al zoveel leed gegeven door me te verstoten. Ik heb dit hoofdstuk nog lang niet afgesloten, geef me de kans te slagen met glans. Zal je niet teleurstellen maar je wensen in je hart vervullen, want sommige dromen dienen uit te komen.

Blijf bij me de rest van je leven, heb je nog zoveel te geven. Nemen van jou doe ik alles geweldige vrouw. Eeuwige trouw kan ik je zweren, denk dat je die woorden kunt waarderen, ze komen uit de grond van mijn hart. Vertrapt zijn de gevoelens niet, emotie die ik hier bij ken is erg sterk. Wat ik merk is dat het jou ook genoeg doening kan geven, als je in kunt leven.

Laat jezelf vrij gaan en staan waar je wilt, je kunt me ook de dingen geven die mij doen zweven. We hebben samen al heel veel doorstaan laat dit niet gaan, wil niet alleen in het leven staan. Zonder jou is mijn leven niets meer waard, het brand op bij de haard. De kern van mijn hart is wat wordt getart, het gaat breken als je weg gaat. Echt van jou houden doe ik ten oprechte, dat is het echte van mijn gevoel, je weet wel wat ik bedoel. Zo is hoe ik het voel.Ingezonden door: Remco - Datum: 06-07-2005 om 15:57:00

Stemmen

Gemmideld cijfer: 0.0 Aantal stemmen: 0
Login om te kunnen stemmen!

Overig

0 reactie(s)
Stuur naar een vriend(in)