Menu Gedichten CategorieŽn

Emotie

Emotie en verdriet om jou omdat ik van je hou. Jou mooie ogen zo blauw als de zee, nemen me op een zoek toch mee. Een toch op zoek naar de ware jou, omdat jij degene bent die het ontdekken zou. Diep in je zelf gekeerd, verkeerd emotie die niet naar buiten zal komen. Door te dromen en hopen dat het goed zal komen, wil het niet. Je worstelt met je gevoelens omdat je niet raad weet met jezelf, je bent niet compleet.

Onderzekerheid is de grote factor, vertrouwen in iemand hebben is niet aanwezig. Jou karakter wordt versterkt door emotie, dus is er een denkbeeldige lus waarin je blijft hangen. Maar jou mooie rode wangen kleuren als ik in de buurt kom. In mijn nabijheid leef jij in volledige vrijheid. Laat je staan en gaan, want heb nog lang niet gedaan, wat ik wil. Diep in jou zelf weet je zeker dat je van mij houd, maar het is het gene wat je nog niet vertrouwd. Je zal me leren kennen, dan zul je gewennen aan alles om je heen.

Contact maken is moeilijk door je emotie, door dit te proberen te controleren ontstaat bij jou de commotie. Raad heb ik je gegeven, maar dat heb je nog niet kunnen beleven. Hoop dat je er ooit iets mee doet, want je bent zo goed en zoet. Hou zo ziels van jou blijf je de rest van mijn leven trouw. Breekpunt in onze relatie is geweest, dat was echt geen feest, maar de pijn van mijn kant is nu over.

Ik zal altijd van je blijven houden. Aan onze relatie zullen we nog veel moeten veranderen, maar het komt met de tijd fantastische meid.Ingezonden door: Remco - Datum: 01-10-2006 om 04:22:16

Stemmen

Gemmideld cijfer: 0.0 Aantal stemmen: 0
Login om te kunnen stemmen!

Overig

0 reactie(s)
Stuur naar een vriend(in)