Menu Gedichten CategorieŽn

Heldere ogen

Als ik in jou ogen kijk, ben ik degene die het moeilijk krijgt. Het neigt naar spanningen die af te lezen valt in je ogen. Je hebt nooit tegen me gelogen of me bedrogen. Jou eerlijkheid is voor mij pure werkelijkheid. Glimmend en glanzend in de nacht, had nooit verwacht uit jou ogen je persoonlijkheid te kunnen aflezen.

Ze stralen ook overdag boven jou stralende lach. Het maakt mij af en toe verlegen, daar kan ik niet echt tegen. Zon is het gene waar het mee begon, hij scheen op die zomerdag op het strand. Ik ging voor jou aan de kant, die blik zei genoeg, onze liefde had nog een hele weg voor de boeg.

Jou lichaam betast ik ook door te communiceren met je ogen. Hier valt veel over te zeggen, hoef het niet meer uit te leggen. Jou stem klinkt als zoete honing, jou blik een beloning voor mijn sterling op jou gezicht. Het licht schijn in je ogen, zo diep en helder als een oceaan. Laat jou nooit meer gaan.

Sprekende ogen zijn mij veel waard, je speelt altijd open kaart, voor mij ben je goudwaard. Mooi en sprankelend als een mistige dag in de herfst. Als dauw in de ochtend lente, zie ik jou stralen van geluk. Je breekt mijn hart niet, ken alleen geluk. Zag jou daar staan, je keek me aan en zei, jij bent van mij.Ingezonden door: Remco - Datum: 00-00-0000 om 00:00:00

Stemmen

Gemmideld cijfer: 8.5 Aantal stemmen: 2
Login om te kunnen stemmen!

Overig

1 reactie(s)
Stuur naar een vriend(in)