Menu Gedichten CategorieŽn

Jouw ogen

Jouw ogen zo blauw, ze passen bij jouw blonde haar. Het maakt veel dromen waar als ik naar jou staar en mezelf in de arm knijp. Hoef niet wakker te worden want dromen doe ik niet, maar ik geniet van jouw aangezicht. Het geeft mij een licht gevoel in mijn hoofd, wordt plaatselijk in mijn hart verdoofd. Verlamtd sta ik daar woordeloos, zonder uitgesproken mening, je houd me bezig, zowel van binnen als van buiten. Dit hoofdstuk in liefde met jou wil ik nooit meer sluiten.

Tinteling gaat er door mijn aderen, waar normaal de mijn bloed door heen stroomt, vloeit nu emotie. Commotie in mijn hart is wat mij tart, blindheid in mijn geest is nog nooit zo mooi geweest als het gevoel van liefde. Als ik diep in jou wogen kijk weet ik dat ik bezwijk, want ook jij kent dezelfde liefde. De connectie is gevonden, het heeft ons opgewonden om een lange relatie aan te gaan. We zijn geboren voor elkaar dat gegeven is zeker waar. Toch is er gevaar van invloeden van buiten af. Laat je niet be√Įnvloeden het komt ons niet ten goede.

Vermoede heb ik wel jij trekt aan de bel als er iets loos is. Met jou is niets mis, eerlijkheid duurt het langst. Als jij ook voorbij komt denk ik die is van mij, je hoort bij mij. Het maakt mij vrij in beweging in jouw nabijheid te zijn. Leven maakt mij niet meer langer bang, omdat ik weet ons liefdesleven is helemaal compleet.

Neem me mee op de vleugels van geluk, het kan voor mij nooit stuk. Voor mij ben je een begrip wat een verlengde van mijn ziel is. Zonder jou in mijn leven is er iets mis. De aarde kan veel geven, met jou kan ik daarom op deze aardbol nog veel beleven. Jij en ik samen gelukkig in het leven.Ingezonden door: Remco - Datum: 27-07-2006 om 19:02:08

Stemmen

Gemmideld cijfer: 0.0 Aantal stemmen: 0
Login om te kunnen stemmen!

Overig

0 reactie(s)
Stuur naar een vriend(in)