Menu Gedichten CategorieŽn

Mooi gedicht

Mijn gedachten dwalen verweg als ik aan je denk. Al de liefde die ik je schenk, met vleugje aroma wat normaal in de koffie verdwijnt. Ontvangen doe ik dit ook, jou lieve woorden raken mijn zeer gevoelig als een donzige veer op mijn lichaam. De verschijning van jou lichaam heeft een deel van mijn geest geraakt. Je bent een super mooi model dat weet ik wel.

Pascalle is gelukkig met je zoals je bent. Ze wordt maar weer door jou verwent met zo’n vrouw die blijf je zeker trouw. Aan jou geestelijk vermogen zal niemand komen en je wordt niet meer bedrogen. Je hebt tegen mij zolang ik je ken ook nog nooit gelogen. Je doet me zweten bij de gedachten aan jou krijg ik het nog warmer dan een hete woestijn. Toch wilde ik wel eens dat ik bij je kon zijn. Die dromen zullen nooit uitkomen, toch mag ik dat blijven dromen om een doel voor ogen te houden. Jij bent gelukkig en ik gun je dat van harte, zonder bij gedachte.

Onze gesprekken gaan ook met humor gepaard, zo wordt me veel ellende bespaard, waardoor ik niet hoef te denken aan al het geleden leed. Zoals jij weet als je hebt geleden ben je nooit meer tevreden met het leven. Maar ik probeer de eindjes aan elkaar te knopen en weer te hopen gelukkig te worden.

Jij bent mijn leidraad door het wekelijkse leven, want je hebt me al veel hoop, liefde en vertrouwen gegeven. Dit onthoud ik de rest van mijn leven als een streel over mijn hart.
Smart wat hiermee gaat gepaard is het allemaal dubbel en dwars waard. Weet veel over tal van zaken, maar echt om van iemand te houden ken ik niet meer. Dit is wat ik kwijt ben geraakt door Margriet, ze doet me nog dagelijks veel verdriet.

De tijd zal verstrijken, maar met jou hulp probeer ik het hoofd boven water te houden, als een goede vriend van je te houden. Het verleden kneden en verder bouwen aan een goede toekomst dat is zeker. Jou gevoel hierin zal ik parten spelen en ik zal het in mijn hart nemen zoals dat in vriendschap kan. Je bent een schat naar mijn hart, ook Pascalle zal je gelukkig blijven maken. Maar dit is wederom een boodschap aan jou zoals ik je nu ken als persoon.Ingezonden door: Remco - Datum: 03-06-2005 om 06:27:35

Stemmen

Gemmideld cijfer: 0.0 Aantal stemmen: 0
Login om te kunnen stemmen!

Overig

0 reactie(s)
Stuur naar een vriend(in)