Menu Gedichten CategorieŽn

Liefdes gedicht

Jij bent voor mij de maan in de nacht en de stralende zon waarmee een nieuwe dag begint.
Het zal de rest van mijn leven met smart in mijn hart afspelen. Pijn doet het niet het is eerder een fijn gevoel met tintelingen als vlinders in de buik. Het verschil is dat mijn tintelingen realiteit en zekerheid in vriendschap betekenen.

In het verder leven zal ik je dit gevoel op geestelijk niveau blijven geven. Wil best met je nog veel momenten delen. Het leven met jou kan nooit gaan vervelen. Als jij de maan zou zijn was ik de sterren er om heen, want in gedachten zal ik altijd bij je zijn. Ik vind het zo fijn, door aan jou te denken het me weer geluk voor het leven kan schenken.

Een vriendschap met jou is net als een leven delen met een getrouwde vrouw. Mijn hart zal onafscheidelijk van mijn gevoel zijn. Het tikt ieder moment van de dag, met op mijn gezicht daarbij een lach. Het is gewoon omdat ik je heel erg graag mag.

Je weet wat je voor me betekend, ik kan het duizend malen schrijven en ben blijven zeggen maar hoef het niet meer uit te leggen. Wat mijn gedachten doen malen wil ik op niemand te verhalen. Dat ik veel van je houd is waar mij gevoel iedere keer weer op bouwt.

Je bent een omlijste liefde die ik online heb leren kennen, het is helaas nu in deze situatie gekomen, maar toch houd ik dromen over jou omdat ik van je hou. Iedere minuut en ieder uur ga ik voor jou door het vuur. Kan het niet uitleggen verder omdat ik nu deze persoon eenmaal ben. Het moet weer overwaaien zonder dat het opnieuw zal oplaaien.

Ik kan gelukkig zijn als ik aan je denk, zonder jou er verder moeilijk en pijn mee te doen.
Zo heb ik geestelijk toch een hoop steun en krijg geen dreun. Ik snap je volledig dat je van haar houd. Groot gelijk heb je om gelukkig te blijven, de toekomst wijst uit dat is je besluit en verstandig genoeg. Het komt allemaal goed met ons allebei, neem dat aan van mij.

Heel veel liefde zal ik aan je geven als je dit nog extra nodig mocht hebben, ik weet wat ik aan je heb nu ik je zo lang alweer ken.

Heel veel liefs uit mijn hart voor jou,Ingezonden door: Remco - Datum: 13-12-2005 om 22:43:26

Stemmen

Gemmideld cijfer: 0.0 Aantal stemmen: 0
Login om te kunnen stemmen!

Overig

1 reactie(s)
Stuur naar een vriend(in)