Menu Gedichten CategorieŽn

Liefde en Trouw

In mijn hart zal ik voelen hoe jij het verdriet kent!. Dat iets wat nooit went, omdat het verdriet is om een dierbare die je goed kent. Komt hard aan als een zware storm zo enorm dat druk op je hoofd je hele lichaam verlamd en verdoofd.

Het leven is je gegeven om goede dingen te doen. Ook jij zult begrijpen dat het leven verder gaat maar dat de angst van de persoon je niet meer verlaat. Je hebt 15 jaar haar mogen aanschouwen en bent van haar gaan houden als van een naaste. In het leven mag je hier niet aan voorbij gaan en je haasten.

Van jou houden als een vriend dat is wat jij verdient. Ook in de minder goede tijden zal ik het niet vermijden en je helpen. Jij moet je verhaal kwijt dat is de waarheid. Ik zal je niet teleur stellen omdat je altijd mij hebt bij gestaan. Laat jou niet meer gaan.

Geestelijk voel ik me met jou verbonden. Goede vrienden zullen we zijn, wil je steunen door dik en dun. Jou persoonlijkheid raakt me iedere keer opnieuw, zo sterk gevoel heb ik met jou in eindeloosheid van tijd. Het is voor mijn een tevredenheid dat je een goed leven leid. Nu heb je pijn, zo zal ik dat dragen net als een tweeling die dit deelt. Niemand die mijn beveelt, maar ben een goed mens met maar één wens, dat jij gelukkig blijft zonder intens verdriet.

Bij jou verschijning valt een ander in het niet. Niet alleen mooi van buiten, maar ook zeker van binnen. Ik zou er van gaan spinnen als ik bij je in de buurt zou zijn.

Hou van jou als van zoete honing net ontnomen uit een bijen kas. Zo zoet en warm is de verbinding tussen jou en mij. Vriendschap gaat dit ter boven, mag me niets beloven maar hoop toch dat we ooit nadere vrienden kunnen worden dan alleen chatten. Wil het met je delen in het leven als een goede vriend dat is wat je verdient. Met een relatie kun je alles bespreken maar ook dat kent zijn gebreken. Wil er voor je zijn want dat vind ik fijn om voor je te doen.

Met zekerheid zeg ik je bent voor mij een schoonheid een lieve meid. Ik wil je nooit meer kwijt dan krijg ik spijt.
Ingezonden door: Remco - Datum: 03-04-2007 om 08:36:17

Stemmen

Gemmideld cijfer: 2.0 Aantal stemmen: 1
Login om te kunnen stemmen!

Overig

0 reactie(s)
Stuur naar een vriend(in)