Menu Gedichten CategorieŽn

Zwaar Verlies

Intens verdriet kon je niet, plots word je moeder uit je leven gerukt of het niets is. De band tussen jullie is verbroken in dit leven. Je had elkaar nog zoveel te geven. Overspoeld door liefde en emotie lijdt je aan een gebroken hart. De heftige littekens van het verdriet zijn vers als dauw in de vroege ochtend.

Deze dauw verdwijnt zodra de dag invalt, met verdriet zal dit wat moeizamer gaan in het komend bestaan. Vergeten zul je haar nooit en te nimmer, maar ze zal aan je zijde waken, met haar geest zal ze je aanraken. Het kan het verdriet misschien iets verlichten maar doet je tot niets verplichten te rouwen omdat het je moeder is om van de houden.

Duistere dagen zullen verstrijken tot je het positieve in het leven weer zult beleven. Hierbij krijg je steun van je beste vrienden. Het sleept je door de moeilijke komende tijd heen, Waar verdriet verdween komt weer leven te voorschijn. Een nieuw begin van een leven zonder moeder. Sterk zijn is een ding wat je zult moet dragen, zonder je af te vragen hoe het nu verder moet. Houd moed in je leven dan kom het ook weer goed.

Jouw vriendin zal je steunen, een luisterend oor een schouder om op te leunen. Ondersteunen is wat ze zal doen in moeilijke tijden. Je verdriet moet je kwijt kunnen aan iemand die je het toevertrouwt, iemand die samen met je rouwt.

Uit genomen leven stroomt weer nieuw leven voort. Het enige wat niet onvermijdelijk zal zijn is de pijn die je hart doorboort. De energie die je weer zult krijgen na een moeilijke periode is een wijze. Het ouwe zal vergrijzen, een nieuwe weerspiegeling zal verschijnen, je zult zien alle zorgen gaan verdwijnen.

Het leven is je gegeven om het pad juist te bewandelen, niet om eeuwen te treuren, rouwen moet gebeuren en kan lang duren. Alsjeblieftje moet het sturen zodat je verder kunt op een gegeven moment. Liefde en steun wil ik je geven, heb dit gedicht geschreven omdat ik van jouw vriend heel veel houd, Alex is voor mij een begrip mijn hele leven een luisterend oor voor afgelopen half jaar. Een goede vriendin wie ik ook weer wil helpen door jou dit gedicht te schrijven. Hoop dat je het accepteert.

Wens je veel sterkte waar de maan verschijnt is ellende die verdwijnt. Een nieuwe dag begint op een gegeven moment met een lachIngezonden door: Remco - Datum: 20-05-2006 om 07:14:35

Stemmen

Gemmideld cijfer: 6.3 Aantal stemmen: 3
Login om te kunnen stemmen!

Overig

0 reactie(s)
Stuur naar een vriend(in)