Menu Gedichten CategorieŽn

Ziekte

Jullie voortbestaan wordt nog sterker voortaan. In dit leven en de eeuwigheid verbonden met elkaar als ziels verwanten. Het is geen toevalligheid dat jullie elkaar hebben gevonden en dit heelt al jullie geestelijke wonden. Tussen deze sterke vrouw en doortastende man is er alleen maar sprake van houden van. De beleving van dit alles van afgelopen jaren laten jullie niet varen, maar putten er kracht uit, dat geeft nieuwe macht tot leven.

Eigen besef is niet altijd in de buurt, voor leo niet altijd leuk als ieder mens vragen op hem afvuurt. Maar zijn wil trekt hem door alles heen, al gaat het door merg en been. Kracht is wat zijn hart hem geeft, dit is wat Jannie beweegt. Het is zwaar het leed dat weegt, maar zwichten zullen jullie beide niet omdat de band zo sterk is. Het is een ware hechtenis van twee zielen verstrengeld in elkaar.

Als twee mensen van elkaar houden, draagt men elkaars leed, dit maakt de cirkel van leven juist compleet op deze aarde als je zielverwantschap hebt. Het is God die dit schept in heden en verleden. Verbintenis in huwelijk is een aards iets, maar ziels verwantschap gaat door tot in de eeuwigheid. Dit moet voor jullie toch de heerlijkheid zijn.

Verdwijnen in jullie leven zal ik niet meer omdat het voor mij net een openbaring is. Een hele ervaring en nu al een gemis om niet bij jullie te zijn. Het geeft mij een fijn gevoel om er voor jullie te mogen zijn. Het is voor mij allemaal een nieuwe beleving en gelijk een wijze les er te zijn voor mensen met veel leed en pijn. Zal alles doen wat in mijn vermogen ligt om mensen te verlossen van hun problemen en pijn.

Van strijden wordt men sterker dan van vermijden. Zo is het altijd gezegd en uitgelegd als een begrip wat voor jullie van belang zal zijn. Jullie komen er allebei uit of dit sterk zal zijn kan ik niet beoordelen, het kan gezegd worden door zo velen. Jullie moeten je wel behoeden voor het voeden van mensen om je heen. Luister naar de mensen die je liefhebben alleen die zijn er voor jullie deze periode. Dit is geen familie code, maar meer een boodschap puur uit liefde die ik nog kan geven. Om nog veel spaarzame momenten met jullie te mogen beleven.

Uit ervaring is dit allemaal voor mij een openbaring. Met familie heb ik dit nog niet mee gemaakt, het is anders dan met mijn vader. Toen voelde ik mezelf een verrader van het kwaad omdat ik dacht mijn schuld te zijn. Nu vind ik fijn om hem af en toe te zien in moeilijke tijden. Hoef het niet meer te vermijden omdat ik weet dat ik er mee om moet gaan. Nu wetende waar in het leven te moeten staan. Om andere te helpen dat is wat ik vanaf nu helemaal ga doen. Mijn ogen zijn open en nu blijven hopen niet in het oude patroon terug te vallen.Ingezonden door: Remco - Datum: 00-00-0000 om 00:00:00

Stemmen

Gemmideld cijfer: 0.0 Aantal stemmen: 0
Login om te kunnen stemmen!

Overig

0 reactie(s)
Stuur naar een vriend(in)