Menu Gedichten CategorieŽn

Niet los laten

Je bent nog niet bereid dit te horen, maar geloof je oren, luster naar wat ik te zeggen heb. Iedere optie in het leven is je nog niet gegeven. Maar overal is een oplossing voor, want een relatie we gaan ervoor. Ik geef het nog wat tijd om te helen, zodat geschonden wonden gedicht kunnen worden. Geestelijk zijn ze zwaar, maar ze zullen verdwijnen, een zon in onze relatie zal verschijnen.

Maar als ik merk dat je me niet zal vergeven is de angst je te verliezen levendig te beleven. We kunnen niet los laten, we zouden gaan haten. Er is geen trots in wat we hebben gedaan, alleen de beloning om verder te gaan. Onze harten zullen laten zien wat ware liefde is want het is een gemis.

Je kan nu nog niet horen dat nieuwe liefde wordt geboren. Je kunt het niet aan omdat je herinnering nog donker en grijs van emotie en haat is. Je probeert het verleden te vergeten. Bittere gevoelens spelen op in je kop, terwijl je hart met smart aangeeft samen te willen zijn. We hebben nog veel om over te praten zonder elkaar te haten, het vult de gaten die tussen ons gevallen zijn.

Ik weet niet wat ik morgen zal voelen, weet niet of we dezelfde beste vrienden zullen blijven. Het doet me een beetje van angst verstijven. Maar als het ver achter ons ligt, nee niets meer van een slechte relatie, vraag jou dus ook gratie voor het gedane leed. Kan de dingen niet wegnemen die we samen hebben gedeeld, de band is sterker om bij elkaar te blijven. We gaan dit doormaken om de problemen te kraken.

Zo is de kracht van liefde en vriendschap.


Ingezonden door: Remco - Datum: 00-00-0000 om 00:00:00

Stemmen

Gemmideld cijfer: 8.0 Aantal stemmen: 2
Login om te kunnen stemmen!

Overig

0 reactie(s)
Stuur naar een vriend(in)