Menu Gedichten CategorieŽn

Leegte

In mijn leven heb ik een aantal maanden van leegte gekend. Was altijd vervuld van liefde en genegenheid. In eens was daar die leegheid, zonder de meid in mijn leven waar ik zoveel van heb mogen houden. Dit doe ik nog steeds maar vrienden zijn we geworden, omdat dit beter aan de orde is. Hierdoor is er geen kans die ik mis om bij haar te zijn, vind het echt fijn dat ik haar altijd weer mag aanschouwen.

Bouwen aan onze vriendschap is wat we doen door middel van vertrouwen. Als dit beschadigd zal raken, dan hoor je mijn hart kraken van verdriet. Het is al eens gebeurd dat mijn hart is gestolen, werd door een molen gehaald. Er werd met me gespeeld omdat de ander zich verveeld. Had niets in de gaten omdat ik blind was van liefde. Overwinnen is wat ik heb gedaan door te veranderen naar vriendschap, best knap na een heftige korte relatie. Ben nog steeds wel in haar gratie, maar het is niet meer zoals het altijd was. Toch komt deze vriendschap van pas want het is een maatje voor het leven.

Heb wat terug gekregen van wat verloren was, as zo verteerd is mijn hart geweest. Ingebrand litteken, maar nu voel ik me weer als herboren. Winnen met de woorden van liefde die ze me heeft gegeven opnieuw.

Altijd zal ik er voor haar zijn, als een trein die maar door dendert, met een hart dat tikt als een klok. Gegeven liefde gaat nooit ten onder, hoop ooit weer terug te winnen in liefde, maar vriendschap is knap.Ingezonden door: Remco - Datum: 30-06-2007 om 02:02:55

Stemmen

Gemmideld cijfer: 8.0 Aantal stemmen: 1
Login om te kunnen stemmen!

Overig

0 reactie(s)
Stuur naar een vriend(in)