Menu Gedichten CategorieŽn

Valentijn

Oh mijn Valentijn mag jij altijd zijn. Vier seizoenen van het jaar echt waar mijn hart zit vol van jou. Blijf jou trouw steunen in onze relatie, verwacht geen gratie als het mis kan gaan. Daar is Valentijnsdag voor om je te bedanken hoe lang we bij elkaar zijn. Echt waar er vormt zich op deze dag geen gevaar. Je bent mijn roos iedere dag, omdat je een lach op je gezicht hebt vier seizoenen lang. Het maakt me niet bang we zijn sterk de liefde voor elkaar doet zijn werk.

Van binnen vlam ik als een beest naar een jaar is het gevoel nog nooit zo sterk geweest. Ben je dankbaar voor iedere zin. Ieder woord wat jij noemt tast mijn geest zo teder warm, mijn hart slaat alarm. Het is zo mooi om dichtbij je te mogen zijn. Arm om je heen zal er altijd voor je zijn, maar speciaal voor Valentijn neem ik bloemen voor je mee. Deze zullen op den duur gaan verwerken, maar mijn hart blijft altijd open voor jou. Ik ben de gene die ontzettend van je houd.

Deze dag schijnt de zon in mijn hart, als regent het buiten pijpen stelen, mijn geest zal je de ganzendag strelen met een cadeau. Dat cadeau ben ik, het lot heeft ons bij elkaar gebracht en maakt niets meer kappot. Valentijnsdag één die er zijn mag vol gelach en prachtige dingen in het leven om te beleven. Hier ontstaat de liefde voor elkaar is de gedachte altijd geweest. Ook een vriendschap mag op deze dag getoond of beloond worden.

Ik leerde je kennen heb je goed met wat bloemen weten te verwennen. Dacht dat jij mijn Valentijn was kwam dat even goed van pas. Was in mijn sas om bij je te mogen zijn, je te omhelzen.

Geen Valentijn zal voor mij het zelfde zijn als ik van jou mag blijven houden niet alleen voor deze dag. Ga door het leven met een lach.Ingezonden door: Remco - Datum: 31-07-2006 om 13:49:26

Stemmen

Gemmideld cijfer: 0.0 Aantal stemmen: 0
Login om te kunnen stemmen!

Overig

0 reactie(s)
Stuur naar een vriend(in)